Sötning

<< < (7/14) > >>

idalinda:
Den är ju gott , med lite sötning känns det ju sötare , tycker jag .

hemul:
När fan blir gammal blir han religiös.  :sneaktongue:

Det nya sötningsmedlet som utvinns från växtsläktet stevia godkändes i dagarna av amerikanska myndigheter.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4049678.ab

MiaP:
Det var väl nästan väntat efter all kritik mot sukralos.

 :puke1:

Corny:
Konstigt att man inte har hört något om detta!  :confused3: Tråkigt att läskjättar och affärsmän hela tiden ser till vad som är bäst rent ekonomiskt. Speciellt som det hela handlar om något som faktiskt inte är skadligt för folk!

Caroline Cornelia:
Jag använder Stevia eller Sukrin som sötning.
Det jag tycker är bra med Sukrin är att det har väldigt lik tyngd och storlek som socker og är ungefär lika sött. Men det fungerar inte alltid lika bra, om det blir för mycket sukrin i ett recept blir smaken "isig" , då kombinerar jag sukrin og stevia og det fungerar alldeles utmärkt.
Stevia kjöper jag på www.iherb.com  billigt och väldigt bra.

När det gäller vanilj vill jag rekomendera att använda riktigt vanilj extract.
Det finns inte här i Norge, Sverige vet jag inte. Men det är inte det samma som essens.
Men jag använder denna:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Vanilla-Extract-2-fl-oz-60-ml/12444?at=0

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida