Vitkålsspaghetti |
<< < (3/5) > >> |
Corny: Citat från: idalinda skrivet 2009.11.04 - 19:50:14 Vad har du gjort med spaghettipumpan ?? har du format den till en gubbe ? har du gubben kvar ? För det är ju den du ska äta ! Alltså när man lagar spaghettipumpa , delar man den först på två hälvor, sedan skrapar man bort allt LÖST där inne. Förer och trådar, och det tror jag att du har gjort :lol: Sedan delar man skalet och "köttet" i delar så att man får plats åt dom i en kastrull . Kokar 15 minuter. Därefter häller man ut vatten, ställer pumpabitar på en tallrik , håller fast med en gaffel och skrapar med en sked. Spaghettin är alltså den hårda mellan skalet och trådarna. jag brukar ställa spaghettitrådarna i en sil och ha en liten tallrik under så att västkan kan droppa dit. Sedan är det bara servera med köttfärssås . Aj, fan! Jag trodde ju att det bara var det trådiga i själva pumpan man skulle använda, och det var så lite av sådant, att jag faktiskt gav upp projektet och slängde innanmätet. :whistle: :blush: Men nu vet jag bättre, så det kommer inte att hända igen! :lol: Tack för hjälpen, idalinda! :flowers: |
idalinda: you are wellcome ! Jag föreställde också att det fanns massa färdiga trådar inne i pumpan , så att den skulle se annorlunda ut än andra pumpor. men som sagt det är först efter kokningen då undret sker :whink: |
Corny: Har äntligen (efter hur lång tid här???) kommit mig för att göra vitkålsspaghetti. Tack för det tipset, Fjällmor! :flowers: :inlove: Det var riktigt smaskigt! Eftersom jag älskar örtkryddor, så hade jag på lite oregano också. Detta kommer jag definivt att göra igen!!! |
Fjällmor: :clapping: tack själv! |
Shyan: Vitkålsspagetti måste jag testa, om jag gillar det så blir det nåt mer o äta till maten än bara coleslaw o tzatsiki som jag hittils ätit |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |