räkchips |
(1/4) > >> |
idalinda: Jag är barnsligt förtjust i räkchips :crazy: som man kan äta på kinarestaurang. Nu funderar jag naturligtvis hur man gör sådana. Min första tanke är att göra maräng och blanda mixade räkor i smeten. Eller måste dom kanske torkas och smulas till mjöl först :confused3: ? Tänk gärna till med mig, för äggvitor och räkor kan man väl äta obegränsad och käka chips utan kolhydrater framför tv:n vore inte fel :w00t: |
hemul: Tror det blir svårt. :shake_head: |
idalinda: Vaffödå :confused3: ? |
Tina: Man kan köpa halvfärdiga räkchips i asiatiska butiker. Dom ser ut som hårda geléklumpar som man friterar. Blir jättegott men jag har ingen aning om hur mycket kolisar det är i dom. |
idalinda: oj, ska väl kolla någon gång när jag går förbi en sådan butik ! :smile: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |