Kwasniewskis ballaste bollar |
<< < (3/4) > >> |
hemul: Smör går inte för det tål inte så hög värme. Ghee, ister, talg, kokosolja, frityrolja (rys). |
Corny: Bra! Det går alltså att använda olja. Var inte riktigt säker, iom att jag tänkte att ister kanske hade med smaken att göra! Men då tror jag att jag blandar olja och smör för den lite mer fettrika smakens skull. Frityrolja - ALDRIG!!! :guns: En närstående hade sådan hemma, och den innehöll 5% skumavvärjare, eller vad det nu hette. Den här oljan användes dessvärre i den dagliga matlagningen pga den är billig. Så när jag skulle laga mat i det hemmet, så fick jag förvisso tipset om att använda den oljan, men det gav jag 17 i! Äcklig olja!!! :fork_off: :puke1: |
hemul: NEJ! :max-shock: Inte smör! Det bränns innan temperaturen är tillräckligt hög. Samma med olivolja - går inte att fritera i. |
Corny: Okej. Inte smör! Och inte olivolja! Då blir det rapsolja! Är det godkänt? :neutral: |
hemul: Vet inte. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |