om surkål och hårdost
MiaP:
Jag tror jag minns att jag sett den bilden tidigare, finns inte den på det gamla forumet. :smack_head:
hemul:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,515.0.html
http://fetbobba.net/fettskramd-arkiv/43.freebb.com/fettskramd/fettskramd-article500.html
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,882.0.html
hemul:
Ha! Jag var orolig att kålen inte skulle safta sig, men det gjorde den på en gång och saften smakar redan mums - efter bara en halvtimme. :laugh:
Nu gäller det bara att det inte möglar och att jäsningen kommer igång. :sneaktongue:
Hovan:
Hmmmm undrar vart korven rymde!!!! :crazy:
hemul:
En moderator bestämde sig för att dela på tråden. Den andra tråden heter också "hur man gör korv". :smile:
Jag tror hon jobbar på att fixa till rubikerna. :tongue:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida