om surkål och hårdost |
<< < (3/12) > >> |
MiaP: Jag tror jag minns att jag sett den bilden tidigare, finns inte den på det gamla forumet. :smack_head: |
hemul: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,515.0.html http://fetbobba.net/fettskramd-arkiv/43.freebb.com/fettskramd/fettskramd-article500.html http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,882.0.html |
hemul: Ha! Jag var orolig att kålen inte skulle safta sig, men det gjorde den på en gång och saften smakar redan mums - efter bara en halvtimme. :laugh: Nu gäller det bara att det inte möglar och att jäsningen kommer igång. :sneaktongue: |
Hovan: Hmmmm undrar vart korven rymde!!!! :crazy: |
hemul: En moderator bestämde sig för att dela på tråden. Den andra tråden heter också "hur man gör korv". :smile: Jag tror hon jobbar på att fixa till rubikerna. :tongue: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |