om surkål och hårdost
<< < (3/12) > >>
MiaP:
Jag tror jag minns att jag sett den bilden tidigare, finns inte den på det gamla forumet. :smack_head:
hemul:
 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,515.0.html
http://fetbobba.net/fettskramd-arkiv/43.freebb.com/fettskramd/fettskramd-article500.html
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,882.0.html
hemul:
Ha! Jag var orolig att kålen inte skulle safta sig, men det gjorde den på en gång och saften smakar redan mums - efter bara  en halvtimme.  :laugh:

Nu gäller det bara att det inte möglar och att jäsningen kommer igång.  :sneaktongue:
Hovan:
Hmmmm undrar vart korven rymde!!!! :crazy:
hemul:
En moderator bestämde sig för att dela på tråden. Den andra tråden heter också "hur man gör korv". :smile:

Jag tror hon jobbar på att fixa till rubikerna.  :tongue:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida