Jag vill ha en vakuumförslutare!
<< < (6/17) > >>
kwidell:
Sköljde du av keson först?.. innan du gjorde smet på den..  smeten blir mycket bättre då!..  :whink:
pitch:
Det måste jag testa nästa gång
hemul:
Det är Lidls maskin.

PE är polyeten, men vad är HD? Kanske vad engelska wikipedia kallar "High Density Polyethylene (HDPE)".  :huuh:
hemul:
Ja, det blöta i keson gjorde säkert att bullarna inte orkade jäsa upp. :nod-yes: Köp löpe!  :thumbsup:
kwidell:
Jag använder en 500g burk till en Normal satts hemulbröd. när man sköljt av keson så blir det rätt mängd kvar.  :lol: och smeten blir mycket fastare än om man inte sköljer av keson. ...
när jag bakar så tillsätter jag alla gulor som blir av äggen.. brukar bli ca 9 normalstora ägg.. och då blir smeten bra.. även om man använder keso... lite saltare dock!  :lol:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida