Jag vill ha en vakuumförslutare! |
<< < (6/17) > >> |
kwidell: Sköljde du av keson först?.. innan du gjorde smet på den.. smeten blir mycket bättre då!.. :whink: |
pitch: Det måste jag testa nästa gång |
hemul: Det är Lidls maskin. PE är polyeten, men vad är HD? Kanske vad engelska wikipedia kallar "High Density Polyethylene (HDPE)". :huuh: |
hemul: Ja, det blöta i keson gjorde säkert att bullarna inte orkade jäsa upp. :nod-yes: Köp löpe! :thumbsup: |
kwidell: Jag använder en 500g burk till en Normal satts hemulbröd. när man sköljt av keson så blir det rätt mängd kvar. :lol: och smeten blir mycket fastare än om man inte sköljer av keson. ... när jag bakar så tillsätter jag alla gulor som blir av äggen.. brukar bli ca 9 normalstora ägg.. och då blir smeten bra.. även om man använder keso... lite saltare dock! :lol: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |