kryddor och örter
<< < (2/5) > >>
Fjällmor:
hmm..det blir nog svårt  :shake_head:

Jag använder typ alla till allt  :redface:

 :whistle:
hemul:
Dragon är kung! Men det kan du inte odla från frön tror jag. Det har man i beasås. Är gott till fisk och kyckling tycker jag. Och i tomatsåser.

Lamm - timjan, rosmarin

Sen kommer jag inte på några fler typiska kombinationer.  :tongue:

Basilika är ju alltid gott. En libsticka till buljong måste du ju ha! Den håller visst otyg borta också. :guns:
Fjällmor:
http://www.runabergsfroer.se/asp/main.asp?gid=7&kat=kryd_2_sv

 :worshippy:

mina övervintrade förra vintern

frösådda, för övrigt  :plant_smack:
hemul:
Men det är rysk dragon, inte äkta dragon.  :nono:

"Rysk dragon smakar nästan ingenting i jämförelse med den äkta franska dragonen, som tyvärr inte går att fröföröka."
Fjällmor:
jag veeeet  :wave:

Ville bara visa att den fanns, också, och den är god, också.. om än inte lika god  :flirting:

vi gillar den ryska dragonen som blad i sallader förresten.

mumz!

 :flowers:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida