kryddor och örter |
<< < (2/5) > >> |
Fjällmor: hmm..det blir nog svårt :shake_head: Jag använder typ alla till allt :redface: :whistle: |
hemul: Dragon är kung! Men det kan du inte odla från frön tror jag. Det har man i beasås. Är gott till fisk och kyckling tycker jag. Och i tomatsåser. Lamm - timjan, rosmarin Sen kommer jag inte på några fler typiska kombinationer. :tongue: Basilika är ju alltid gott. En libsticka till buljong måste du ju ha! Den håller visst otyg borta också. :guns: |
Fjällmor: http://www.runabergsfroer.se/asp/main.asp?gid=7&kat=kryd_2_sv :worshippy: mina övervintrade förra vintern frösådda, för övrigt :plant_smack: |
hemul: Men det är rysk dragon, inte äkta dragon. :nono: "Rysk dragon smakar nästan ingenting i jämförelse med den äkta franska dragonen, som tyvärr inte går att fröföröka." |
Fjällmor: jag veeeet :wave: Ville bara visa att den fanns, också, och den är god, också.. om än inte lika god :flirting: vi gillar den ryska dragonen som blad i sallader förresten. mumz! :flowers: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |