Kyckling och ädelostsås
(1/1)
Langhol:
3 kycklingfileér
smör att steka i :lick:
2 dl grädde
1 brk creme´fraiche
1 hönsbuljongtärning
100 g ädelost
1½ dl ruccola
salt & peppar
1 msk rostade solrosfrön
Skär kycklingen i små tärningar och bryn dem i smör.
Häll på grädde, creme´fraiche och buljongtärning.
Låt koka ihop 10 min.
Smula i osten och låt den smälta ner i såsen.
Rör i hackad ruccola och smaka av m. salt & peppar.
Strö över solrosfrön.
Servera med stekt blomkålsriv.
Taget ur en veckotidning. Serverade ruccolan bredvid eftersom ättelägget är misstänksam mot allt grönt.
Pippiputti:
Grönt som heter Ruccola är jag oxå misstänksam mot :glare:
Men resten verkar gott! :smile:
Levis:
Ruccola som är så gott!
Det verkar i och för sej resten vara med.
Tejjan:
Måste ju bara påpeka att för dem av oss som inte äter kött så går det alldeles utmärkt att ersätta kycklingfiléerna med quorn och hönsbuljongen med grönsaksbuljong. Blir supergott! :thumbsup:
hemul:
Och för oss som inte äter varken kycklingfilé eller quorn går det lika bra med hel kyckling. :lol2:
Navigering
[0] Meddelandeindex