Lax med smör...
Subcalva:
Ibland är det förstås skönt att ha ett riktigt snabbt recept
Men man måste ju träna på att laga mat för att man ska bli bra på det
Det tror jag många glömmer bort i dessa snabba tidevarv
hemul:
Då borde folk ha samlat på sig rätt många recept vid det här laget. :tongue:
hemul:
Wow! Idag var det kött! Har man inte sett på åratal.
Men... "Byt gärna ut det röda köttet mot benfria fläskkarréskivor eller kycklingbröstfilé, gärna med skinn på". Jaha, vad är fläskkött då? Grönt? Blått? :tongue: Och benfritt... och "kycklingbröstfilé". Jikes. Här äter man inte så ruskigt naturligt längre och hela djuret kan man glömma tydligen.
Uppenbarligen är det numera klimatsmart, snegla åt veggohållet och framför allt lätt- och snabblagat som är så lik mainstream mat som möjligt som gäller. Var fan tog den riktiga maten vägen? :confused3:
hemul:
Såg ni receptet på kalkon för nån vecka sedan? Givetvis ska det vara snabbt och enkelt så man änvänder "kalkonfilé" - var nu den filén sitter. Och såsen görs på färskost. Knorren är denna: "Hemligheten för maximal smak är att ta tillvara stekskyn". Lär inte bli mycket till steksky av det där inte. Hemligheten för maximal smak är skinn, skrov och inkråm! En hel jävla kalkon så klart! Och såsen gör man på grädde! :fork_off:
fetsmart:
Citat från: hemul skrivet 2017.12.08 - 18:29:26
Hemligheten för maximal smak är skinn, skrov och inkråm! En hel jävla kalkon så klart! Och såsen gör man på grädde! :fork_off:
Word! Elementärt...
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida