För novisen vid spisen - att bena ur en lammframdel
hemul:
Är metoden godkänd av specialisten? :whink:
Fjällmor:
:blush: moi..?
Ärligt, jag är för lat... Ja schläng hela biten i långpannan, grönsaker runt, kryddor och smör på allt, in i ugnen tills klart
jo :cool:
Men ibland lyckas jag övertala någon att skära sådär fint som du :thumbsup: och då blir det mumz! :clapping:
Vi gillar lamm i detta huset. Nästan lika gott som ren :flirting:
hemul:
Ren är ännu mörare... :tasty:
MiaP:
Jag gillar också lamm och det ser jättegott ut. :drool: :sheep:
Marinda:
Verkligen tjusig urbening, och det tillagade köttet såg jättegott ut.
Själv har jag hittills som Fjällmor stekt framdel hel, men det där verkar värt att pröva.
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida