LCHF - nu med bönor
<< < (11/15) > >>
Subcalva:
Och enligt studier så innehåller ugnsrostad potatis lika mycket RS som de flesta bönor men så långt vågar de nog inte gå.  :hm-hm:
hemul:
Jaså? Först kokt och sedan kyld och ugnsrostad då? Och varför just ugnsrostad förresten?
Subcalva:
Roasted and cooled, enligt sammanställning på Freetheanimal.

Fast nu när jag läser det inser jag att jag läst fel. Jäkla amerikanare och deras komma-punkter  :lmao:
Alla potatisvarianter innehåller faktiskt 11-12 g RS. Så bra!

Fast jag skyller lite ifrån mig på att jag tror det var så diskuterade även på FTA när det begav sig.  :whistle:
hemul:
Vadå alla? Så nu behöver man inte kyla potatisen?
Subcalva:
Jo man ska kyla ner den men enligt FTA så var roasted and cooled bästa varianten.
Men enligt tabellen ser det ut som det är samma med kokt och kyld eller bakad och kyld
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida