Extra fett permanentar tjockisheten |
<< < (4/6) > >> |
hemul: Nu är det en recept på en liten helgskinka med glaze motsvarande en halv dl socker. :max-shock: http://www.kostdoktorn.se/recept/helgskinka-med-glaze |
fetsmart: Citat från: hemul skrivet 2017.04.12 - 11:20:59 Nu är det en recept på en liten helgskinka med glaze motsvarande en halv dl socker. :max-shock: http://www.kostdoktorn.se/recept/helgskinka-med-glaze Hamnar väl precis på 5E% kolhydrater så LCHF är det väl, ett par hundra gram majonnäs eller kryddsmör ā la Tommy per portion så blir det perfekt, men att kalla den sockerfri är ju "mentalt"... |
hemul: Alla ska me'! :lol: Men snälla du, du fattar ju inte 5-procentregeln! Den har ALDRIG gällt hela maträtter - om man lagar dem själv. Färdiga produkter däremot, då gäller det 5% av hela hopjoxet. Så här är det för att det ska bli ENKELT för dummisar. Så var så vänlig och fatta! :club: |
fetsmart: Citat från: hemul skrivet 2017.04.12 - 19:36:31 Alla ska me'! :lol: Men snälla du, du fattar ju inte 5-procentregeln! Den har ALDRIG gällt hela maträtter - om man lagar dem själv. Färdiga produkter däremot, då gäller det 5% av hela hopjoxet. Så här är det för att det ska bli ENKELT för dummisar. Så var så vänlig och fatta! :club: Vänligen förklara vad som gäller för "hela maträtter - om man lagar dem själv"... 10 procent? 20?... |
hemul: Verkligen inte! För hemlagat gäller 5 % för varje enskild ingrediens. Utom kryddor. Men bara om de inte är söta! |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |