Kan bacillusker frodas i frysen? Ohemul diarré.
(1/2) > >>
hemul:
Igår kväll fick jag plötslig och våldsam diarré.  :crap: :crap: :crap: :redface:

Det enda jag kan tänka mig som orsak är att jag åt kyckling som kanske legat lite för länge i frysen till lunch. Men det var en bit Bosarpskyckling som jag delat i kvartar och fryst in. Det här var den sista biten så jag har ätit av den 3 gånger förut, så kycklingen kan inte ha innehållit en kritisk mängd bakterier från början. Är det möjligt att bakterier frodas i frysen?

Det var rätt konstigt. Jag har inte varit magsjuk många gånger i mitt liv, ett par magflunsor och ett par lätta matförgiftningar, plus förstås den naturliga effekten av att äta för mycket surströmming och sånt. Men när det hänt har det alltid varit förenat mad magnip och matthet. Det här kändes ingenting alls. Jag kände inte ens när jag behövde, det var riktig vattendiarré, så jag tordes inte gå och lägga mig förrän jag var bombsäker på att det var över, vilket tog ungefär 4 timmar. Jag kunde också dricka utan att utlösa anfall. Tycker det brukar räcka med en mun vatten för att det ska sätta igång annars.  :crazy:
Langhol:
Har svårt att tänka mej att det beror på kycklingen. Är den rätt tillagad så ska det väl inte vara något problem.
Är det inte nån magbacill som härjar? Häromkring verkar folk ha nån form av magproblem. Under helgen hade jag ordentliga knip och emellan kändes magen knölig. Men samtidigt så kände jag mej inte så dålig som man brukar.
hemul:
Det är ju just det att jag inte kände någonting, varken före, efter eller medans. Mådde inte ett dugg dåligt, ändå var det nog den kraftigaste diarré jag någonin haft.  :crazy:
idalinda:
NÅgon har hällt ricin i din kaffe  :confused3:
hemul:
Jag har druckit en (1) kopp kaffe sedan jag började äta så här och det var inte den dan.  :club:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida