Omelett i ugnen |
<< < (2/2) |
MiaP: Varför krångla till det och passa ugnen. Jag gör äggröra på några sekunder. En stoooorr klick smör i pannan och så rör jag ihop 3 ägg lite slarvigt i bland direkt i stekpannan och så rör jag runt tills det är klart. Fortare kan det inte gå och i ugnen tar det längre tid. :pancake: :chef2: |
Fjällmor: samma här, speciellt som vi är fler som äter.. Fräser bacon i woken, slår i grädde, när grädden kokar i med ägg och rör om tills klart :thumbsup: voila! Äggröra med bacon :drool: |
Pippiputti: Jag som trodde jag skulle vara så smart och snabb om jag använde ugnen... :redface: |
hemul: Det är väl snabbare på sätt och vis iom att man inte behöver passa det på samma sätt och kan duscha under tiden. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Föregående sida |