Omelett i ugnen
<< < (2/2)
MiaP:
Varför krångla till det och passa ugnen. Jag gör äggröra på några sekunder. En stoooorr klick smör i pannan och så rör jag ihop 3 ägg lite slarvigt i bland direkt i stekpannan och så rör jag runt tills det är klart. Fortare kan det inte gå och i ugnen tar det längre tid. :pancake: :chef2:
Fjällmor:
samma här, speciellt som vi är fler som äter..

Fräser bacon i woken, slår i grädde, när grädden kokar i med ägg och rör om tills klart  :thumbsup:

voila! Äggröra med bacon  :drool:

Pippiputti:
Jag som trodde jag skulle vara så smart och snabb om jag använde ugnen... :redface:
hemul:
Det är väl snabbare på sätt och vis iom att man inte behöver passa det på samma sätt och kan duscha under tiden.
Navigering
Meddelandeindex
Föregående sida