Frysa i glas?
<< < (2/4) > >>
hemul:
Jag ska inte frysa bären, bara saften. OK då, jag får väl prova med vatten själv då!  :bang_head:
Mynlen:
Jag förstodd det var saften men just det, utan vanligt tillsatt socker, är ju som "vatten". eller kanske bara litet mindre. jag vet inte.

Är nyfiken på ditt test!
Mynlen:
http://lifeyourway.net/how-to-freeze-food-in-glass-jars/

fanns flera!
hemul:
Jaha, tack. Det verkar ju funka för henne.
Mynlen:
satt o funderade.. är det ingen option att frysa in bärmassan i en typ sililkon isbitsform och sen lägga bitarna över i en stor glasbehållare? Ikea hade ju stora fyrkantiga? Då finns inte risken att det blir större. Om formerna är tillräckligt små borde det inte ta så mycket utrymme heller.
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida