Frysa i glas? |
<< < (2/4) > >> |
hemul: Jag ska inte frysa bären, bara saften. OK då, jag får väl prova med vatten själv då! :bang_head: |
Mynlen: Jag förstodd det var saften men just det, utan vanligt tillsatt socker, är ju som "vatten". eller kanske bara litet mindre. jag vet inte. Är nyfiken på ditt test! |
Mynlen: http://lifeyourway.net/how-to-freeze-food-in-glass-jars/ fanns flera! |
hemul: Jaha, tack. Det verkar ju funka för henne. |
Mynlen: satt o funderade.. är det ingen option att frysa in bärmassan i en typ sililkon isbitsform och sen lägga bitarna över i en stor glasbehållare? Ikea hade ju stora fyrkantiga? Då finns inte risken att det blir större. Om formerna är tillräckligt små borde det inte ta så mycket utrymme heller. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |