Gjutjärnspannor
hemul:
Om du tappar den? Ja. Jag köpte ny spis nyligen. Det blev en vanlig med plattor. Dels p.g.a. priset förstås, men jag hade också en väldigt bra expedit som tog sig tid att förklara skillnaderna och frågade hur jag använde spisen. När hon fick höra det sa hon att man kan inte t.ex. stå och "skaka" en panna fram och tillbaks på en häll, så där som man gör när man steker köttbullar. Det avgjorde saken för mig. Jag kan INTE vara försiktig med bruksprylar.
Fasiken vad jag skulle vilja ha en gasspis, men det går ju inte.
idalinda:
Jag skakar aldrig min panna, jag gör köttbullar i ugnen ,det blir alltid en hel ungspanna när vi är 5 hungriga.
Men vår yngsta kock är 10 år och jag är själv rädd just för att tappa och därmed spricka en dyl inruktiohäll.
Jag strävar efter lättskött och självrensande hällspis, med alla finesser :whistle:, så jag kan göra något roligare än att skura spisen, det får gärna bli superbilliga skåp i stället, men maskiner ska vara bra och göra sitt jobb.
Jag är en aning rädd för gasol, det räcker med en öppen låga på båten :shy:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[*] Föregående sida