Jansson ala Affe |
(1/1) |
Affe: Har nu testat att använda Kålrabbi i stället för potatis till Janssons frestelse...den är väl namnskyddad så jag döper den till Affes frestelse (c) Skala och koka rabbisarna, strimla Smörj en ungsform med smör. Skiva och strimla lök Öppna en burk anjovisfileer Varva anjovis, rabbi,lök.... Lägg stora smörklickar ovanpå anrättningen Häll på en 5 dl grädde 40% ,Salt samt spadet från burken med anjovis... In i Ugnen 45 min eller tills det fått en fin färg... Bon apetit..Påsken räddad... :thumbsup: |
Langhol: Tack Affe för det! :lol: |
elocinave: :lick: |
skogsstjrna: Citat från: Affe skrivet 2008.03.20 - 11:37:26 Har nu testat att använda Kålrabbi i stället för potatis till Janssons frestelse...den är väl namnskyddad så jag döper den till Affes frestelse (c) Skala och koka rabbisarna, strimla Smörj en ungsform med smör. Skiva och strimla lök Öppna en burk anjovisfileer Varva anjovis, rabbi,lök.... Lägg stora smörklickar ovanpå anrättningen Häll på en 5 dl grädde 40% ,Salt samt spadet från burken med anjovis... In i Ugnen 45 min eller tills det fått en fin färg... Bon apetit..Påsken räddad... :thumbsup: Nä, men jag har provat med rättika. Blev halvokej, men inte riktigt bra. |
Affe: Rättika??? :guns: Fy bubblan :nonono:... denna blev helt ok...klart inte lika söt som äkta Janne men nog så gott alternativ :biggrin1: Affe |
Navigering |
Meddelandeindex |