Äggmjölkssmoothie
<< < (7/12) > >>
idalinda:
Jo, det har jag, men inte på sistone.
Så jag ville kolla om ni har kommit på något helt nytt  :flirting:
Mynlen:
haha nej.

om du vill ha den tjockare, det verkar då ibland som om det blir mer mättande då, kan du köra hela härligheten i mikron litet så att det blir litet äggstanningaktig (kanske det går att ha i ungnen också, det har jag inte testat) och sen köra med stavmixer igen. jag upptäckte detta när jag en gång försökte värma äggmjölk på nytt men det blev äckligt, tills jag körde stavmixern igen Då blev det härlgit krämigt.
berittis:
Åhå, där kom du på nåt. Det måste testas!  :coffee:
Tina:
Måste provas. En fråga till Mynlen är om de belgiska jordgubbarna smakar mer hos er än här? Jag brukar has kokosgrädde i mina smothies men det här är ett allternativ. Kräver lite framförhållning bara eftersom äggmjölken måste svalna.
Mynlen:
belgiska jordgubbarna vet jag inte mycket om eftersom jag oftast bara har holländska :) smakar nog ungefär samma, spanska jordgubbar i december smakar dock ingenting typ. tycker det är litet skillnad i smak mellan NL och  SE jordgubbar men inte i `starkheten` av smaken eller sötman eller hur man nu kan förklara.

Man måste tänka på det innan ja. Ibland glömmer jag. Då lägger jag i frusna hallon  och kör med stavmixern,  då blir den kanske inte helt kall men svalnar fort nog. Sen i med litet jordgubbar också. MUMS.  Har inga frusna jordgubbar nu men det skulle nog fungera också ist för hallon. funderar på att fynda billiga jordgubbar och mosa dom och frysa in i "smoothieportioner". :)

Kokosgrädde är säkert gott också!
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida