Koporibröd |
<< < (2/4) > >> |
Mynlen: Läste någonstanns, på en blogg rysskadockor eller så, att bästa jäsnignen till glutenfritt var bikarbonat med vitvinsvinäger. läs där, det handlade om plättar. Kanske värt att testa? |
hemul: Du kan inte vara lite mer exakt? :rolleyes: |
Mynlen: http://ryskadockor.blogspot.nl/2013/01/mina-plattar-saaaaa-fluffiga.html?m=1 |
hemul: Tack! Har du provat? :smile: Jag har ett kilo bikarbonat, så det är inget problem. :laugh: |
Mynlen: Nej, men skulle nog testa det. För jag läste sist om skillnaden på bikarbonat och bakpulver, och bakpulve är i princip bikarbonat med en syra tillsätt. Kanske vinägersyran gör det kraftigare? |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |