Bena ur tunnbringa av lamm
hemul:
Har ni riktiga slakterier! :shock: :worshippy:
Oxbringa är inte fel det heller. Men man ska nog inte gör sån rulle på't. Det måste puttra länge, men då blir det fint som snus. Jäklar, de kanske har det också på invandrarboden! Måste kollas. De har på CG, men invandrarna är billiga som bara den på kött. :dribble:
Ninnan:
Jag äter nog hellre oxbringa med rödbetor än lamm :cool:
hemul:
Oxbringa har varit mitt favoritkött i flera år nu. :nod-yes:
Mynlen:
vet inte om dom slaktar själva men det finns flera turkiska och marokkanska affärer med färsk kött. Antar dom kan göra det någonstanns. Sen så har vi andra slaktare också, inte så speciellt här i Almere som slaktar själva, men i "byhålorna" brukar finnas en slaktare som slaktar själv.
hemul:
Uj! Man får nog emigrera! Slaktare som slaktar själva tror jag knappt funnits här i hela mitt liv, mer än enstaka. Därmot fanns ju slakteributiker som inte slaktade men tog in hela kroppar och styckade.
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida