"Kalvsylta" på fläsklägg :-)

<< < (2/3) > >>

Mynlen:
är hemma ensam imorgon kväll, ska nog testa att koka det då.

Om jag är inte är jättetrött för jag måste jobba en timme extra...

hemul:
Spännande! Hoppas det blir av.  :thumbsup:

Jag har räknat ut hur man ska sköta storproduktion av sylta. Man mäter hur mycket som ryms i nån lämplig form. Den är hädanefter syltaformen. Sen fyller man den till sylta nummer ett och häller samma mängd smet i olika plastpåsar för frysen. Så är det bara att tina, koka upp och gjuta när man ska ha sig en ny sylta. :cool: Att göra en stor som jag gjorde nu är ju bortkastat när man ändå måste koka om den när den varit i frösaboxen.

Jag har en perfekt liten rektangulär glasform mer vågiga kanter, precis sådär som plastbyttorna man köper brukar vara.  :whink:

Ninnan:
Sylta och paté ligger när varandra. Fiskpaté lägger man till grädde och smör.  :dribble:
Ja, jag borde ägna mer tid till sådant.. Äter mest för att stilla hungern. Inte någon större entusiasm för matlagning..  :shake_head:

hemul:
Paté - gud så gott!  :dribble:

hemul:
Vill ni se min lilla sylta? :laugh:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida