"Kalvsylta" på fläsklägg :-)
Mynlen:
är hemma ensam imorgon kväll, ska nog testa att koka det då.
Om jag är inte är jättetrött för jag måste jobba en timme extra...
hemul:
Spännande! Hoppas det blir av. :thumbsup:
Jag har räknat ut hur man ska sköta storproduktion av sylta. Man mäter hur mycket som ryms i nån lämplig form. Den är hädanefter syltaformen. Sen fyller man den till sylta nummer ett och häller samma mängd smet i olika plastpåsar för frysen. Så är det bara att tina, koka upp och gjuta när man ska ha sig en ny sylta. :cool: Att göra en stor som jag gjorde nu är ju bortkastat när man ändå måste koka om den när den varit i frösaboxen.
Jag har en perfekt liten rektangulär glasform mer vågiga kanter, precis sådär som plastbyttorna man köper brukar vara. :whink:
Ninnan:
Sylta och paté ligger när varandra. Fiskpaté lägger man till grädde och smör. :dribble:
Ja, jag borde ägna mer tid till sådant.. Äter mest för att stilla hungern. Inte någon större entusiasm för matlagning.. :shake_head:
hemul:
Paté - gud så gott! :dribble:
hemul:
Vill ni se min lilla sylta? :laugh:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida