"Kalvsylta" på fläsklägg :-) |
<< < (2/3) > >> |
Mynlen: är hemma ensam imorgon kväll, ska nog testa att koka det då. Om jag är inte är jättetrött för jag måste jobba en timme extra... |
hemul: Spännande! Hoppas det blir av. :thumbsup: Jag har räknat ut hur man ska sköta storproduktion av sylta. Man mäter hur mycket som ryms i nån lämplig form. Den är hädanefter syltaformen. Sen fyller man den till sylta nummer ett och häller samma mängd smet i olika plastpåsar för frysen. Så är det bara att tina, koka upp och gjuta när man ska ha sig en ny sylta. :cool: Att göra en stor som jag gjorde nu är ju bortkastat när man ändå måste koka om den när den varit i frösaboxen. Jag har en perfekt liten rektangulär glasform mer vågiga kanter, precis sådär som plastbyttorna man köper brukar vara. :whink: |
Ninnan: Sylta och paté ligger när varandra. Fiskpaté lägger man till grädde och smör. :dribble: Ja, jag borde ägna mer tid till sådant.. Äter mest för att stilla hungern. Inte någon större entusiasm för matlagning.. :shake_head: |
hemul: Paté - gud så gott! :dribble: |
hemul: Vill ni se min lilla sylta? :laugh: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |