Bröd på rismjöl |
<< < (5/7) > >> |
hemul: Men menar du smaken eller att det skulle vara dåligt? |
Tina: Det folk har emot sukrin är hur det utvinns. Men socker utvinns på samma sätt och är inte mer naturligt det. Ska man ha "nyttig" sötning ska man välja honung, helst sådan som inte pastöriserats. Jag använder gärna sukrin. Brukar ha lite på äpplena jag kokar till min gröt. Ingen bismak alls. |
hemul: Utvinns sukrin öht? Jag har utgått från att det var kemiskt framställt. |
hemul: Ha ha! Jag håller på att steka flundror, panerade i mitt eget ströbröd. Det är lustigt vad försiktig man blir när man har fått anstränga sig lite. Jag brukar normal doppa firrarna i ägg och sen vända i ströbröd som jag hällt en stor hög på en tallrik. Nu penslar jag dem med ägg på skärbrädan och strör försikt på ströbrödet med en sked för att så lite som möjligt ska gå till spillo. :tongue: |
Ninnan: Med dett nya tillvägagångssätt platsar du i Växjöligan.. :crazy: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |