brownie med rödbetor

<< < (3/3)

Mynlen:
det är gott men jag är litet besviken ändå :) Vet inte hur stora eller små era rödbetor är men tycker mest det är fuktigt, rödbetigt typ. Hade ingen kakao ovanpå heller, det kanske skulle ha hjälpt också. Största skillanden med bakverk som vi känner det är nog sammanhangen och torrheten och "kladdigheten" inte riktigt kan uppnås utan mjöl o socker.

kanske det också beror på vad för sorts choklad man använder... 200 gram 72% borde smaka en hel del choklad. Kanske den blir bättre när den är litet kallare. Vi får se!

idalinda:
Citat från: hemul skrivet 2012.06.07 - 11:27:41

Det här ska nog jag också testa. Blir de lite kladdiga så där?


Nej, den blir inte kladdigt utan kakigt, det var det som jag funderade just om smöret skulle göra den med kladdig.

Mynlen, jag har rivit rödbetor och sedan pressat allt emot en sil för att få bort vätskan, inget mer.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida