Ketchup och chilisås |
<< < (6/9) > >> |
Tina: Ok, tack för tipset. |
Tina: Hittade men fick leta där de har utländska grejer, har köpt vanlig och chipottle :dribble: |
hemul: Prova den vanliga i majjo och grädde (eller CF) till ägg- och räksallad eller liknande. Det blir nästan lite Rhode Island stuk, fast starkare. :dribble: |
Tina: Oj så gott fast jag blev lite avvaktande mot cf idag, har registrerat i matdagboken och i min måltid blev det lika många kalorier för cf som för köttet. Man blir lite nojig av att räkna kalorier :eek: Har bestämt att jag inte ska överstiga 2000 på en dag och då får man vara försiktig med cf och grädde inser jag. |
hemul: Fråga mig! Vad tror du jag har skurit ner på? Fast jag äter fortfarande grädde, men jag snålar en hel del med smöret när jag steker och det är slut med mackor, då går det åt mer smör. Fast jag ska börja en ny fas med lite lösare boliner ett tag nu tror jag. Vi får se. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |