Ketchup och chilisås |
<< < (4/9) > >> |
Tina: Får se om jag ger mig på det någon dag. Tack för receptet. |
Mynlen: nej, tomatPURE. som nödketchup utmärkt! |
hemul: OK, men jag har inte gjort på tomatpuré, så det kan jag inte svara på. Jag tror inte det blir lika bra. Som du säger är det ju redan ketchup nästan och man måste ju koka länge för att få smaken ur kryddorna. |
Mynlen: vet inte, men jag menade som nödlösning. Jag tror man kan lägga kryddorna däri och koka upp och sen låta det dra några dagar också. Jag gör tomatgrejs till pizzan och det är nästan som ketchup. tomatpure, vitlök, salt o peppar, litet soya, litet andra kryddor. mums |
hemul: Tror det blir godare på konserverade tomater i så fall, men går gör det säkert. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |