bäst marinad till nötkött
hemul:
Och så kan man göra sjömansbiff! :dribble:
Tack! Har tänkt köpa lättöl sedan vi pratade om sjömansbiff senast, ett år sen eller så. Nu är jag just på väg till ICA. Få se om jag kan komma ihåg det så pass länge. :tongue:
Tina:
Det är grejer det :w00t:
hemul:
Jag klara't! Jag har inhandlat en lättöl! :laugh:
Men, görs det inte lättöl på flaska längre? Jag fick lov att köpa en burk. Fanns knappt folköl på flaska heller. Stor ICA är det.
Tina:
Föresten så lyssnade jag på Meny förra veckan och där hävdade Lisa Förare-Winblad att man inte alls ska marinera nötkött, det förstör malardeffekten (eller vad det heter) Det enda köttet som möjligtvis kan tjäna på att marineras var fläskkarré.
idalinda:
Tjaha-ah. HUR får man smaken in i köttet då.
Då även min morbror avrådde från att marinera och frysa in har jag inte gjort något mer än att jag köpte massa
ingefära och soya, :sneaktongue:
Men det börjar vara dax att frysa in bitarna ändå, maken får slipa knivarna och sedan ska det skivas kött här! :nod-yes:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida