egen choklad med citrus-smak

(1/1)

idalinda:
 :yay:
 jag är kär i vår choklad nu  :inlove:

Jag har ingen vettig recept att komma med,
men värm upp ett par msk kokosfett, inte varmt bara till flytande form.
blanda i sötning efter munnen  och kakao efter smaken.
Konsistensen ska fortfarande vara väldigt flytande.

Sedan kan man blanda i riven skal av citrusfrukt ( ekologiskt för det finns massa gifter i de vanliga skalen)
jag lyckades hittar ett par eko-mandariner och rev med rinjärnets finaste rivyta.
bara att blanda i och hälla allt i en ungsplåtpapper på en ungspanna eller serveringsfat.
Efter en timme i kylen har man fina bitar.
( ju, när det går att skära den i rutor ska man göra det, om det hela hinner bli för hård spricker rutorna hur som hälst)

Mynlen:
ska det vara med eller utan kokossmak?

hemul:
Så där brukade jag göra i början, en slags ischoklad. Men jag var tvungen att ha grädde i för att få kakaon att lösa sig. Vad är knepet?

Mynlen:
kanske hon använder Oboj som löser sig själv :)

hemul:
Skulle inte förvåna mig.  :whistle:

Navigering

[0] Meddelandeindex