Spenatpudding!
Sorla:
Varning, varning, varning!!!!
Jag skulle göra spenatsoppa till middagen idag. På slutet, efter att har kryddat och smakat av så det smakade :lick: tyckte jag den var lite tunn. Det brukar jag enkelt lösa med Philadelphiaost. Men nu hade jag bara en felköpt 12% fet variant, som jag inte vet hur den fungerar att reda med. Så tänkte jag att, man borde kunna testa med lite fiberhusk. :puke1: Det blev INTE rolig konsistens. Alla som någon gång har ätit långfil eller filbunke vet vad det blev för konsistens på min "soppa". :thumbdown: Knallgrön långfil. :tongue_wag:
hemul:
:there: :clapgrin:
Mynlen:
ojdå, stackare!!! men fiberhusk är INTE bra till att reda... men nu har vi bevis igen!
/LO:
Försökte rädda en sås med husk också en gång. Det blev gelé.
idalinda:
Knallgrön långfil :lmao:, fattar och försöker undvika i framtiden!
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida