Spenatpudding!

(1/4) > >>

Sorla:
Varning, varning, varning!!!!

Jag skulle göra spenatsoppa till middagen idag. På slutet, efter att har kryddat och smakat av så det smakade  :lick: tyckte jag den var lite tunn. Det brukar jag enkelt lösa med Philadelphiaost. Men nu hade jag bara en felköpt 12% fet variant, som jag inte vet hur den fungerar att reda med. Så tänkte jag att, man borde kunna testa med lite fiberhusk.  :puke1: Det blev INTE rolig konsistens. Alla som någon gång har ätit långfil eller filbunke vet vad det blev för konsistens på min "soppa".  :thumbdown: Knallgrön långfil.  :tongue_wag:

hemul:
:there:  :clapgrin:

Mynlen:
ojdå, stackare!!! men fiberhusk är INTE bra till att reda... men nu har vi bevis igen!

/LO:
Försökte rädda en sås med husk också en gång. Det blev gelé.

idalinda:
Knallgrön långfil  :lmao:, fattar och försöker undvika i framtiden!

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida