Spenatpudding! |
(1/4) > >> |
Sorla: Varning, varning, varning!!!! Jag skulle göra spenatsoppa till middagen idag. På slutet, efter att har kryddat och smakat av så det smakade :lick: tyckte jag den var lite tunn. Det brukar jag enkelt lösa med Philadelphiaost. Men nu hade jag bara en felköpt 12% fet variant, som jag inte vet hur den fungerar att reda med. Så tänkte jag att, man borde kunna testa med lite fiberhusk. :puke1: Det blev INTE rolig konsistens. Alla som någon gång har ätit långfil eller filbunke vet vad det blev för konsistens på min "soppa". :thumbdown: Knallgrön långfil. :tongue_wag: |
hemul: :there: :clapgrin: |
Mynlen: ojdå, stackare!!! men fiberhusk är INTE bra till att reda... men nu har vi bevis igen! |
/LO: Försökte rädda en sås med husk också en gång. Det blev gelé. |
idalinda: Knallgrön långfil :lmao:, fattar och försöker undvika i framtiden! |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |