LCHF knäcke från Norge via Karlstad |
(1/3) > >> |
Affe: Hittade detta spännande recept på Lifezon, Moniqe :inlove:, som var med i "Halv åtta hos mig" har denna sajt: http://www.lifezone.se/se LCHF knäckebröd från Ronnie, LCHFliv.com 200gr solrosfrön 50gr linfrö 50gr sesamfrö 50gr kruskakli 2 msk fiberhusk lite salt 5dl vatten Blanda allt tillsammans och låt stå i 10 minuter. Bre jämnt ut på bakplåtspapper på 2 st bakplåtar. Skär i bitar met tex pizzaslicer i 16 bitar på varje plåt. Grädda i varmluftsugn 160° i 1 timme o 10 minuter. Skall testas i helgen.... låter gott att sätta tänderna i något krispigt skall innehålla 2,2 kolisar :chef2: |
Mynlen: Dom är goda, jag bakar dom. Men pizzaslicer är ingen bra ide om man inte vill ha sin flergångsbakplåtspappergrej full av skåror. *been there done that* |
Affe: Citat från: Mynlen skrivet 2011.11.30 - 06:17:56 Dom är goda, jag bakar dom. Men pizzaslicer är ingen bra ide om man inte vill ha sin flergångsbakplåtspappergrej full av skåror. *been there done that* Då blir det ingen pizzaslicer grej ( har ingen i alla fall) Tack för tipset...kul att dom verkar goda :lick: |
Mynlen: bäst fungerar degskrapan... konstigt nog! Men jag får inte väldigt skarpa ränder men det kvittar. Jag vill f.ö. testa att göra runda :) Men då behöver jag en bakplåt till för man kan inte låta degen stå för länge, då blir den för hård för att sprida ut. PGA fiberhusken... Eller jag måste göra en halv portion. Hm kanske imorgon, måste baka ändå. jag gjorde en sats utan kli, hade ingen, och den smakar mindre bra. Bara så du vet! |
Affe: Citat från: Mynlen link=topic=2911.msg48076#msg48076 date=1322671 , måste baka ändå. jag gjorde en sats utan kli, hade ingen, och den smakar mindre bra. Bara så du vet! [/quote Hittade inte heller någon kli......slut på affären :eeek: Kan man ta något annat??? Hur menar du med mindre bra??? Äckligt eller :hm-hm: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |