Kokosbröd...som vitt formbröd ungefär
<< < (7/9) > >>
hemul:
Jo, men när jag gick efter receptet (som var för lika kolhydratrikt mjöl) blev det som en klump snabbt hårdnande cement på vispen. Jag satt ju till både mera ägg och mjölk. Har inte testat något recept för ditt mjöl än.

Det är helt klart att detta mjöl suger upp vätska som en svamp. Så varför inte utnyttja det? Jag har ett test i ugnen nu på bara ett ägg, mer mjölk och hälften pofiber och hälften kokos. 2 msk cocosmjöl sög upp drygt 100 g mjölk till en fast smet. Sen hade jag i det andra och det blev bredbart av ägget. Nu ska vi se hur det blir i ugnen. Kanske bara en våt fläck.  :sneaktongue:
hemul:
Nu är de klara. De se jättefina ut och känns mjuka som de andra. Smakprov får vänta tills jag går och lägger mig. Det är hårda bandage som gäller för mig nu. Inget småsmakande.
hemul:
Jaha, ursäkta. Jag trodde vi var i tråden om det andra kokosmjölet. Ivf har jag smakat det nya brödet nu.
Tina:
Ska man våga testa formbrödet i alla fall, jag är så sugen, nu har jag i alla fall ägg.
hemul:
Gör det! Jag är också nyfiken på det. Du kan väl börja med lite mindra mjöl för säkerhets skull.
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida