Aioli
Sorla:
Vad tro ni om Aioli. Kan man göra den i förväg och bära med sig i en rygga. Typ att jag gör den 2 dagar innan jag ska ha den? Jag ska ut på hajk med mina paddelmadamer och det står fisksoppa på menyn. Vi tänkte lämna elvispen hemma liksom......
/LO:
Går nog om den får vara kall!
Sorla:
Det var precis det svar jag hoppades på att få. :thumbsup: Men jag är lite orolig för att den typ delar sig eller skär sig under transporten..... :confused3: Men ägg och olja kanske hänger ihop när de väl har blandat sig?
/LO:
Var är det värsta som kan hända? Att ditt rykte som mästerkock naggas i kanten? Testa!
hemul:
Det är ju inte precis jättevarmt nu. Ta den i en sån där liten mjuk kylväska. Ställ den i frysen ett tag innan. Inte så den fryser alltså. Så kan du ju fylla upp väskan med smör och andra iskalla grejer. :bg:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida