Rilettes
kwidell:
:dribble: håller med hemul! det där låter ju gott!!... kan du inte fota den du har köppt... så vi får se hur det ska se ut?
hemul:
Bra idé! :nod-yes:
Mynlen:
bild av burken. Den här är "finare mald" tror jag.
Enligt Jan kan man också göra rilettes på kyckling och tonfisk och lax och det mesta egentligen.
Confit är att hela delen är täckt med fett, rilettes är att det är "mald" eller "strimlad" typ.
jaha, så lär man sig något varje dag...
hemul:
Mamma mia! :w00t: Den du på en knäckemacka! :ignore:
Det ser ut som jag trodde. Fettet har sipprat ner mellan kötttrådarna va? Alltså det är inte bara en kaka fett ovanpå.
Mynlen:
yep! ah nu blev jag sugen, har inte ätit frukost än.
finncrisp med rilettes. MUMS
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida