Kan man saltkoka all kött? |
<< < (2/8) > >> |
hemul: Jag aldrig gjort saltrulle, så jag vet inte. |
Corny: Hoppas att jag har fattat rätt här. Du vill alltså ha förslag på kött som blir gott om man lägger det i saltlag? :blink: Isf: Fläsklägg, oxbringa, skinka. Har läst någonstans om rimmad kyckling också, men har inte en aaaaning om hur det smakar, för det har jag aldrig ätit. |
anod: om inte jag e helt ute o cyklar ( vilket faktiskt händer att jag gör ibland) så e rullen ett stenhårt o segt kött om man till äventyrs skulle försöka sig på att steka det. allt framdels kött nästan e väl kok-kött o borde väl passa att rimma ? |
Ninnan: skulle man inte kunna ha det som julgransdekorationer, skivade i hjärtan, hållbarheten är ju bra i och med saltet :redface: |
Ninnan: Jag har inte heller rimmat kött. Hur får man en rund skinka till en rulle? :hm-hm: Jag förknippar saltrulle med smörgåspålägg :ignore: vad använder ni den till? |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |