Kan man saltkoka all kött?
<< < (7/8) > >>
Ninnan:
var tvungen att slå i Kajsas kokbok; "1 kg rulle av nöt" jag ger mej!  :blink:
hemul:
http://www.spisa.nu/3.12740/varufakta/styckning-oxe-se/

Det är ju kostjärt!  :sosad:
Nora:
Hehehe, den koa var då ett genetisk mysterium  :eeek:

Har ho rullen uppe i röva!!  :max-shock:   :lmao:
MiaP:
Jag köpte härom dagen rimmat nötkött av typ saltrulle i skvor från charkdisken. Det går att göra med likadant med stekar och andra köttbitar på samma sätt som när man gör saltrulle. Den är ju ganska hård så man får nog moderera koktiden något.
hemul:
Men kolla vad det står på styckningsschemat. Är rullen samma sak som rumpstek? Rumpstek är ju gott.
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida