Kan man saltkoka all kött?

<< < (5/8) > >>

hemul:
Prova mitt rimningsrecept. Det är nog snällare.

idalinda:
Hittar inte din rimningsrecept  :worried:, menar du länken till sjömansbiffen?

hemul:
I charkavdelningen så klart!  :club:
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,1353.0.html

Det är samma som man har till julskinka har jag för mig. Jag har ivf använt det med framgång till rimmat fläsk och oxbringa och kortare tid för att möra allt möjligt. Kycklinglår blir fint! Det är bara tiden som skiljer. Om man vill bara möra rör det sig om timmar och om man vill att det ska bli salt också är det mera dagar som gäller. Det blir ju lite salt när man bara mörar också, men inte mer än om man hade saltat när man tillagar det, vilket man så klart inte gör då.

Det är alltså inte ettersalt lag.

Nora:
Om du styckar ett baklår så hittar du saltrullen i lårets bak-kant vid ytterlåret. Det är en avlång muskel som behöver lång tillagningstid och kanske gör sig allra bäst som saltat och kokat.

hemul:
Tackar!  :rose:  Den kallas saltrulle även rå alltså?

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida