chokladgodis
idalinda:
Tjahas, du har redan börjat detta, så jag slipper starta en ny!
Vi gjorde en period mycket choklad av cocossmör, kakao och lite socker/ stevia, det var bara att smälta allt lätt, blanda och sprida på ungsplåten med papper på . stoppa i kylen så att det stelnar.
men jag kommer inte längre ihåg hur mycket av varje vi blandade, men det går rätt lätt att smaka sig fram.
Vi blandade med även krossade nötter, torkad jordgubbe.
Jag måste ta tag i detta igen pga. att nästan all chocklad innehåller minst spår av mjölk ,men måste alltid leta sig till " fina chokladbutiker" för att få mörk choklad utan mjölkspår och då kostar det mycket. Dessutom vill ja undvika sojalecetin och annat tjafs.
Jag har lagt på min " ta reda på lista" att läsa om kakaosmör och recept på nätet... men det kan dröja någon vecka.
Mynlen:
spännande! Jag började blanda med smör för smör är ju litet sött också i smaken. Men ska säkert testa en gång med cocosfett och kakao! och smaka sig fram är ju största nöjet med att göra godis!!!
Ninnan:
Jag har haft lite spaningar på choklad, hittade denna i affären;
Anthon Berg
Mint, cacao crisp
Fairtrade chocolate
kolh. 45gr
Den seer god ut på bilden och jag har inte öppnat den :look_down:
hemul:
Jag gillar de där runda kakorna från Anthon Berg. Det är lite marsipan i tror jag och spritfyllning. :w00t:
Mynlen:
jag har inte gjort det på länge nu.. Får göra det till julen.
Det här receptet ska jag också prova:
http://mariannslchf.se/?p=4714
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida