Vildsvin
idalinda:
kött har jag nu fått 10 kg till min frys lagom färdigtfryst i lagoma förpackningar.
Kottletter, stek , revben och svål-fläsket. :yay: Trikintestat! Jag gav 70kr / kg för detta inklusive hemleverans :whink:
Vi har någon gång köpt vildsvinsfärs från CIty Gross, men det är så många år sedan så jag har inte längre någon susning
vad vi gillade detta.
Kan jag tillaga och krydda detta som fläsk?
Är smaken som vanlig gris eller mer vild?
Sitter någon med dunderresept?
kwidell:
:nod-yes: Laga till som vanlig gris. vildsvin enligt mig smakar något mer än vanlig gris. men den har ingen påträngande viltsmak egentligen... bara "mersmak" :dribble: :flirting:
/LO:
Tillaga som vilket svin som helst :smile:
hemul:
Det är godare!
Tror nog smaken kan variera beroende på om det är vilda vildsvin eller om de är uppfödda i hägn också. De får väl samma mat som de vanliga grisarna kan man anta. Maten sätter ju onekligen smak, tänk på hur gotländskt lamm som betat timjan smakar eller riktig pata negra!
Ninnan:
Vildsvin är jättegott! :dribble: har köpt någon enstaka gång.
Jag tillagade det som griskött.
Det är mycket dyrare i affär. :sad:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida