Fiskburgare
(1/1)
/LO:
Ja, det är nog inte så långt ifrån Fiskekagerna, men jag hade inte läst det innan jag gjorde mina.
två bitar torsk
en bit lax
(sammanlagt 500 gram fisk gissar jag)
1/2 dl creme fraich
1 ägg
salt och peppar (hade gärna haft i dill, men hade ingen hemma)
Färsera i matberedaren, stek i mycket smör!
Serveras på stort vitkålsblad med ost och valfri sås. Barnen åt med hamburgerbröd och ÄLSKADE det båda två. "Kan vi ha detta i stället för hamburgare nästa gång, sa min dotter" som inte alltid brukar älska mammas mat.
Corny:
Det lät gott! Och enkelt. Ska testas!!! Tack för tipset, LO! :rose:
kwidell:
:dribble:
hemul:
Bra med en påminnelse. Har en massa torsk i frysen som jag behöver äta upp och tänkte köpa en pinklax för att testa att röka. Då kan jag ju ta av en bit till fiskkakor. :nod-yes:
Navigering
[0] Meddelandeindex