Fiskburgare |
(1/1) |
/LO: Ja, det är nog inte så långt ifrån Fiskekagerna, men jag hade inte läst det innan jag gjorde mina. två bitar torsk en bit lax (sammanlagt 500 gram fisk gissar jag) 1/2 dl creme fraich 1 ägg salt och peppar (hade gärna haft i dill, men hade ingen hemma) Färsera i matberedaren, stek i mycket smör! Serveras på stort vitkålsblad med ost och valfri sås. Barnen åt med hamburgerbröd och ÄLSKADE det båda två. "Kan vi ha detta i stället för hamburgare nästa gång, sa min dotter" som inte alltid brukar älska mammas mat. |
Corny: Det lät gott! Och enkelt. Ska testas!!! Tack för tipset, LO! :rose: |
kwidell: :dribble: |
hemul: Bra med en påminnelse. Har en massa torsk i frysen som jag behöver äta upp och tänkte köpa en pinklax för att testa att röka. Då kan jag ju ta av en bit till fiskkakor. :nod-yes: |
Navigering |
Meddelandeindex |