rårakor

<< < (4/5) > >>

hemul:
När du har fler inlägg kan du också ge andra smörklickar.  :flirting:

anod:
jaaaa, va roligt!  dela ut smör kommer att kännas som att dela ut välsignelser (nästan)  :thumbsup:

Sorla:
Oj, är jag så totalt avsockerfierad att jag glömde att man rör i socker o rårörd sylt!  :redface:

När folk är så ohemult rara och delar med sig av recept och goda ideer är det definitivt värt en smörklick. Hemul ska förresten få en också. För alla fina inlägg om barfotaskor i en annan tråd.  :smooch:

kwidell:
 :dribble: Även jag Ääääälskar Rårake!  :inlove: så detta är värt att prova på!  :nod-yes:

Tina:
Jag är sådan att jag klarar stärkelse sämre än socker. Förklaringen fick jag när jag läste Lisfelteds bok. Nu kommer jag inte ihåg exakt men det var någo med sockermolekylerna och med socker blir det säg 80 % glukos medan med stärkelse 120 % glukos. Det beror på att det blir atomer över som bildar glukos tillsammans med vatten. Om någon vill ha närmare förklaring ska jag leta upp boken.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida