Hemrökt fläsk

<< < (7/8) > >>

Mynlen:
Kanske fraga i en restaurang om dom har nagat i stora konservburkar. Eller t.ex. stora olivolja burkar. Har sett dom rejalt stora!

hemul:
Ja, det skulle ju kunna funka! En 15-20 liter så där tror jag skulle vara lagom.

Mynlen:
Finns sakert. Sana jatteburkar med oliver eller vad det nu  mer finns i storforpackning.

hemul:
Just det. Det brukar ju vara fyrkantiga dunkar också. Lättare att klippa till gallren då.

Affe:
Citat från: hemul skrivet 2011.12.12 - 06:01:15

Jag skulle faktiskt vilja göra en egen rök. Undrar om man kan få tag i en liten tunna nånstans. En sånt där stort oljefat är alldeles för stort för mig och svårt att stuva undan också.

Jag och min kompis byggde för ett par år sedan ute på hans landställe en underbar rök av en gammal vedspis...vi satte en tunna ovanpå  ... funkade kanon..gick till och med att röka en rådjurskångk .....har du en tomt så kolla på blocket, jag hitta denna ...ser precis ut som den vi använde  http://www.blocket.se/stockholm/Vedspis_50_tal_37422497.htm?ca=11&w=1   

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida