Hemrökt fläsk
kwidell:
Jo jag har för mig att vi haft dem uppe förut.. Men de är ju sååå häftiga! :w00t: fast det där med att man är tvungen att använda deras "pellets" är ju avskräckande... :thumbdown:
jag önskar jag kunde göra så som han i River Cottage! han gjorde två acess luckor i skorstensstocken och hängde in kött/fisk där!.. så blev det rökt samtidigt som han eldade i vedspisen! :inlove: :w00t: .. enda bekymmret för mig är att jag ju inte har nån vedspis eller vedkamin... :thumbdown: men en vacker dag så blir det kanske ändring på det! :inlove:
Tina:
Hemul, nu retas du :angrywife:
hemul:
Va? :huuh:
hemul:
Kwidell! Jag har just googlat fram att det går alldeles utmärkt att röka fisk som varit fryst, en del säger t.o.m. att det blir bättre. Det innebär ju att man kan göra t.ex. kippers på djupfryst sill! Undrar hur en sån där pinklax skulle bli? De har ju skinn och ben kvar. Borde väl funka? :w00t:
kwidell:
Det borde ju funka aldeles ypperligt ja! :thumbsup:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida