Bullar till semlor eller som fralla
<< < (3/7) > >>
Vira:
Tror säkert du kan ta grädde istället för creme fraiche. Möjligen blir smeten lite rinnigare då. Pröva med lite mindre mängd och öka efter du rört i proteinet. Bara att testa sej fram :clapping:.
elocinave:
Citat från: Bookia skrivet 2008.02.06 - 18:53:29

Vira, du är ju livsfarlig.

Det var precis det jag också tänkte när jag läste receptet :whink:
jenpa74:
 :lick: :clapping:
Vilket underbart recept!!! Det första brödreceptet jag har testat här ifrån forumet och jag kommer garanterat testa det igen. Jag klickade i en blandning av kanel och smör i hälften av bullarna, supersmask! Till och med den mycket skeptiska 12 åriga dottern tyckte att de gick att äta. :clapping: :clapping:
hemul:
Välkommen till dig! Kul att du hittat nåt du gillar.  :wave:
Vira:
Bakade dom här bullarna idag. Blandade ner ca 2msk kanel i smeten. GOTT  :cheers:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida