Bullar till semlor eller som fralla |
<< < (3/7) > >> |
Vira: Tror säkert du kan ta grädde istället för creme fraiche. Möjligen blir smeten lite rinnigare då. Pröva med lite mindre mängd och öka efter du rört i proteinet. Bara att testa sej fram :clapping:. |
elocinave: Citat från: Bookia skrivet 2008.02.06 - 18:53:29 Vira, du är ju livsfarlig. Det var precis det jag också tänkte när jag läste receptet :whink: |
jenpa74: :lick: :clapping: Vilket underbart recept!!! Det första brödreceptet jag har testat här ifrån forumet och jag kommer garanterat testa det igen. Jag klickade i en blandning av kanel och smör i hälften av bullarna, supersmask! Till och med den mycket skeptiska 12 åriga dottern tyckte att de gick att äta. :clapping: :clapping: |
hemul: Välkommen till dig! Kul att du hittat nåt du gillar. :wave: |
Vira: Bakade dom här bullarna idag. Blandade ner ca 2msk kanel i smeten. GOTT :cheers: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |