Hasselbackare
moncaponca:
Bara att bunkra upp då och käka ofta. Blir ju inte svårt med tanke på vilket brett användingsområde som finns runt just svamp :dribble:
Ekub:
Citat från: Corny skrivet 2011.02.11 - 01:46:46
Eftersom varenda champinjon jag skulle "Hasselbacka" blev genomskuren, så struntade jag i just det. Skivade chaminjonerna, la dem i en smörad ugnsform, kryddade med salt, svartpeppar och timjan. Efter det skivade jag ost över svampen. Lät det stå inne 20-25 minuter på 200 grader.
Det blev helt suveränt! :yay: Lite vattnigt blev det. Men originalet kommer absolut inte bli det. Vilken hit! Kommer jag helt klart göra igen. :lol:
Jag råkade köra igenom mina med men tryckte ihop dem lite :lol: Men lät gott med skivade med :flirting:
Citat från: moncaponca skrivet 2011.02.11 - 07:24:32
Bara att bunkra upp då och käka ofta. Blir ju inte svårt med tanke på vilket brett användingsområde som finns runt just svamp :dribble:
Ja eller hur, och ganska så "nyttiga" verkar de vara att äta med :smile:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[*] Föregående sida