Hasselbackare

<< < (4/4)

moncaponca:
Bara att bunkra upp då och käka ofta. Blir ju inte svårt med tanke på vilket brett användingsområde som finns runt just svamp  :dribble:

Ekub:
Citat från: Corny skrivet 2011.02.11 - 01:46:46

Eftersom varenda champinjon jag skulle "Hasselbacka" blev genomskuren, så struntade jag i just det. Skivade chaminjonerna, la dem i en smörad ugnsform, kryddade med salt, svartpeppar och timjan. Efter det skivade jag ost över svampen. Lät det stå inne 20-25 minuter på 200 grader.

Det blev helt suveränt!  :yay: Lite vattnigt blev det. Men originalet kommer absolut inte bli det. Vilken hit! Kommer jag helt klart göra igen.  :lol:


Jag råkade köra igenom mina med men tryckte ihop dem lite  :lol: Men lät gott med skivade med  :flirting:

Citat från: moncaponca skrivet 2011.02.11 - 07:24:32

Bara att bunkra upp då och käka ofta. Blir ju inte svårt med tanke på vilket brett användingsområde som finns runt just svamp  :dribble:


Ja eller hur, och ganska så "nyttiga" verkar de vara att äta med  :smile:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida