Hasselbackare |
<< < (4/4) |
moncaponca: Bara att bunkra upp då och käka ofta. Blir ju inte svårt med tanke på vilket brett användingsområde som finns runt just svamp :dribble: |
Ekub: Citat från: Corny skrivet 2011.02.11 - 01:46:46 Eftersom varenda champinjon jag skulle "Hasselbacka" blev genomskuren, så struntade jag i just det. Skivade chaminjonerna, la dem i en smörad ugnsform, kryddade med salt, svartpeppar och timjan. Efter det skivade jag ost över svampen. Lät det stå inne 20-25 minuter på 200 grader. Det blev helt suveränt! :yay: Lite vattnigt blev det. Men originalet kommer absolut inte bli det. Vilken hit! Kommer jag helt klart göra igen. :lol: Jag råkade köra igenom mina med men tryckte ihop dem lite :lol: Men lät gott med skivade med :flirting: Citat från: moncaponca skrivet 2011.02.11 - 07:24:32 Bara att bunkra upp då och käka ofta. Blir ju inte svårt med tanke på vilket brett användingsområde som finns runt just svamp :dribble: Ja eller hur, och ganska så "nyttiga" verkar de vara att äta med :smile: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Föregående sida |