cocosfett - smör - oliv/rapsolja

(1/1)

idalinda:
Finns det någon av dessa som är bättre än de andra  ?
Finns det något i cocosfett som är  nyttigt som inte finns i smör ?

Jag använder smör i all matlagning och rapsolja ( eko kallpressad ) till marinader och sallader.
Behöver jag nödvändigtvis cocosfett till någoting ( förutom att det går inte att tillverka choklad av smör  :shake_head:) ?

elocinave:
Citat från: idalinda skrivet 2008.02.01 - 15:44:57

Behöver jag nödvändigtvis cocosfett till någoting ( förutom att det går inte att tillverka choklad av smör  :shake_head:) ?


Jag använder det för att steka med. Jag kan nämligen inte steka i smör för det blir alltid bränt.

hemul:
Steker du på sexan hela tiden?  :biggrin1:

elocinave:
nej, mina hällplattor går upp till 10, faktiskt! ...och när jag ska steka mina entrecoteskivor gör jag det så högt i början, ja! Jag använder cocosfett och på slutet, när jag köttet har fått fin färg skruvar jag ner värmen och lägger till smöret :lick:

Navigering

[0] Meddelandeindex