Steka kesoplättar |
(1/2) > >> |
Uppsalabo: Jag vill så gärna göra kesoplättar för de verkar så goda men det funkar verkligen inte i min gjutjärnspanna. Jag använder mycket smör men det bara bränner fast och blir som en sörja. :angrywife: Ska jag behöva gå och köpa en teflonpanna bara för detta? Någon som har tips på hur man gör? |
Ekub: Jag har inte fått dem att fungera heller :neutral: sörjan jag fick, smakade inte så gott så jag har inte försökt igen. Berodde säkerligen på kryddningen för de verkar så goda!! :smile: Jag gjorde dem i teflonpanna, så hjälper nog inte att byta. Sänka värmen kanske? |
Fjällmor: Vi är för många för att jag ska orka steka dem. Jag klickar ut smeten på bakplåtspapper och kör in i ugnen :flirting: Till festligare tillfällen gör jag dem i plättlaggen :smile: |
hemul: Vilket recept är det? |
Uppsalabo: Det recept jag använde var 2 ägg, en liten burk keso, 1 krm bakpulver och så hade jag i kardemumma. Det mesta blev vidbränt men lite kunde jag smaka och det var jättegott. Egentligen skulle det vara smält smör i smeten också men jag skippade det och stekte i jättemycket smör i stället. Det borde väl gå lika bra. Jag tror jag ska testa att grädda dem i ugnen, det var ett bra tips. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |